ΕΛΛΑΔΑ

Έδιωξαν αθίγγανους για να αναβαθμίσουν κεραία!

Έδιωξαν αθίγγανους για να αναβαθμίσουν κεραία!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Άνδρες της Αστυνομίας, έπειτα από επέμβαση του Δήμου, απομάκρυνα αθίγγανους από παλιό κτίριο επί της Λ. Σπύρου Λούη, στην περιοχή της Αλσούπολης, καθώς γνωστή εταιρεία τεχνολογίας, η οποία στέγαζε τα γραφεία της στο συγκεκριμένο χώρο, θα προχωρήσει στην επανατοποθέτηση κεραίας.

Το γεγονός αυτό που έχει «σηκώσει» θύελλα αντιδράσεων ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής στο www.xtypos.gr.

Στο κτίριο αυτό, μέχρι πρότινος, ζούσαν αθίγγανοι. Στην ταράτσα υπάρχει μία κεραία, η οποία ωστόσο δεν λειτουργούσε. Μετά την απομάκρυνση των αθιγγάνων, η εταιρεία ενδιαφέρθηκε να την επαναλειτουργήσει.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Βασίλης Πατσάκος ανέφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, η οποία έλαβε χώρα στις 11 Ιουνίου, πως γίνονται ετοιμασίες για τοποθέτηση νέας κεραία. Ο ίδιος ρώτησε τη διοίκηση τι μπορεί να κάνει ο Δήμος.

Από την πλευρά της διοίκησης, η Αντιδήμαρχος κ. Όλγα Κατημερτζή είπε πως είχε μια ενημέρωση ότι γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης της κεραίας, ενώ ανέφερε πως ο Δήμος είναι σε επαφή με τους κατοίκους ώστε να ειδοποιηθεί η Πολεοδομία για να κάνει επέμβαση στο χώρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της Παρασκευής της 15ης Ιουνίου ξεκίνησαν εργασίες γύρω από την κεραία.