ΕΛΛΑΔΑ

Κινητό και λάπτοπ τα πιο σημαντικά ευρήματα στο κρησφύγετο

Κινητό και λάπτοπ τα πιο σημαντικά ευρήματα στο κρησφύγετο

Πέντε «ορφανά» κλειδιά έχουν μείνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από τα συνολικά 7 που είχε στην κατοχή του ο Θεοφίλου.

Τα δύο άνοιγαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και του διαμερίσματος αντίστοιχα στην οδό Τυμφρηστού 21 και 10η πάροδο στη Λαμία. Στο διαμέρισμα βρίσκονται ακόμα άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των εγκληματολογικών, που ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο και συλλέγουν αποτυπώματα.

Στην πυλωτή έχει βρεθεί το μπλε ποδήλατο, το οποίο χρησιμοποιούσε ο δράστης για να παρακολουθεί το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη της Λαμίας και εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα λαπ τοπ, ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτής, μηχάνημα πλαστικοποίησης και ένα κουτί με διαφάνειες για πλαστικοποίηση, ένα κινητό τηλέφωνο και πλήθος βιβλίων. Όλα τα ευρήματα θα οδηγηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Ανάμεσα στα ευρήματα υπάρχουν και χειμερινά ρούχα, ενώ η γενικότερη αίσθηση των αστυνομικών, είναι ότι βιάζονταν οι δράστες να συγκεντρώσουν χρήματα, ίσως για να πραγματοποιήσουν κάποιο εντυπωσιακό χτύπημα, ακόμα και μέσα στο Φθινόπωρο.

Τα σημαντικότερα ευρήματα είναι το κινητό τηλέφωνο που ήταν χρησιμοποιημένο και το λάπτοπ και θα εξεταστούν ψηφιακά μήπως βρεθεί κάτι αξιοποιήσιμο, ενώ και τα ρούχα θα ερευνηθούν μέχρι χιλιοστού, μήπως βρεθεί γενετικό υλικό, όσο για το σπίτι είναι πολύ καλά καθαρισμένο.

Διαβάστε επίσης:

Ο ληστής της Πάρου σχεδίαζε «χτύπημα» στην Εθνική τράπεζα Λαμίας

Η αδερφή του ταξιτζή ρωτά :Γιατί δεν του ρίξατε στα πόδια;