ΕΛΛΑΔΑ

Επιδειξίας έδειξε τα...προσόντα του σε παραλία της Πρέβεζας

Επιδειξίας έδειξε τα...προσόντα του σε παραλία της Πρέβεζας

Τον τρόμο έζησε μια νεαρή κοπέλα χθες το απόγευμα στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα όταν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν αλλοδαπό.

Σύμφωνα με το Pamepreveza, ένας αλλοδαπός παρενόχλησε την κοπέλα με σεξουαλικές προτάσεις ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά κατέβασε το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η κοπέλα βρίσκονταν το απόγευμα σε παραλία στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα περιμένοντας τον φίλο της ο οποίος έκανε ψαροντούφεκο στη θάλασσα.

Ξαφνικά την πλησιάζει ένας αλλοδαπός και την ρωτά τι κάνει εκεί... Η κοπέλα έντρομη πήρε την τσάντα της και άρχισε να απομακρύνεται , ο αλλοδαπός συνέχισε να της κάνει ανήθικες προτάσεις ενώ δεν δίστασε να κατεβάσει και το παντελόνι του επιδεικνύοντας τα... προσόντα του και να αρχίσει να αυνανίζεται.

Η κοπέλα όταν είδε ότι τα πράγματα ζόριζαν άρχισε να τρέχει ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε με το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της. Ο αλλοδαπός βλέποντας την κίνηση αυτή της νεαρής τράπηκε σε φυγή ενώ σε λίγα λεπτά έφτασαν φίλοι της κοπέλας οι οποίοι αναζήτησαν στην περιοχή τον αλλοδαπό χωρίς αποτέλεσμα.