ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Μηλιώνης: Έτρωγε τα χαράτσια της ΔΕΗ στον Μαζωνάκη!

Βασίλης Μηλιώνης: Έτρωγε τα χαράτσια της ΔΕΗ στον Μαζωνάκη!

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Hellas Power έκανε μυθική ζωή σκορπώντας τα χαράτσια του Έλληνα πολίτη στα λουλούδια και τις πίστες...

Ντόλτσε βίτα λοιπόν για τον εν λόγω κύριο μέχρι τη σύλληψή του!

Ο ένας εκ των δύο βασικών εμπλεκομένων στο σκάνδαλο παρακράτησης τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ (χαράτσια στα ακίνητα, τέλη για τους δήμους κ.λ.π) που είχαν εισπράξει από τους πελάτες τους για λογαριασμό του κράτους και δεν τα είχαν αποδώσει ποτέ, νοίκιαζε ιδιωτικά jet, έμενε σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και έγινες μύθος στην αθηναϊκή νύχτα όταν σε ένα βράδυ πέταξε σε λουλούδια 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μηλιώνης ήταν γνωστός στα στέκια της νυχτερινής Αθήνας για τους παχυλούς λογαριασμούς του στα πρώτα τραπέζια - πίστα.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει υπεύθυνος γνωστούς κέντρου διασκέδασης των Αθηνών στο οποίο σύχναζε ο Μηλιώνης «ήταν ο καλύτερος πελάτης μας.

Έκανε πάντα μεγάλους λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, έδινε γερά πουρμπουάρ στους μετρ και δεν ήθελε με τίποτα να βλέπει φωτογράφους. Όταν εντόπιζε κάποιον ζητούσε από τη διεύθυνση του κέντρου να τον βγάλει έξω».