ΕΛΛΑΔΑ

Τον σκότωσε μπροστά στο κατώφλι του σπιτιού του

Τον σκότωσε μπροστά στο κατώφλι του σπιτιού του

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει την κοινωνία του Μεσολογγίου, καθώς ένας 54χρονος στην Κατοχή Μεσολογγίου φέρεται να είναι ο δολοφόνος 55χρονου.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου και κατηγορείται για τον φόνο του συγχωριανού του.

Ο 54χρονος πήγε το βράδυ του Σαββάτου στην καλύβα, όπου διέμενε προσωρινά ο 55χρονος, με τον οποίο είχε οικονομικές διαφορές. Ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο προς την καλύβα, ενώ το θύμα βρισκόταν στο κατώφλι της πόρτας με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 55χρονο.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην καλύβα βρήκαν τσεκούρι, μαχαίρια, εννέα γραμμάρια κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, μία θήκη με 28 φυσίγγια, καθώς και τέσσερις κάλυκες φυσιγγιών κυνηγετικού όπλου.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία βρέθηκε σε αρδευτικό αυλάκι.