ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη: Σκότωσε τον συγγενή του για μια θέση πάρκινγκ

Μάνη: Σκότωσε τον συγγενή του για μια θέση πάρκινγκ

Ένας 44χρονος στον οικισμό Καλλονιές στην Κοίτα της Μέσα Μάνης, χθες βράδυ, για μια θέση στάθμευσης στο χωριό, διαπληκτίστηκε με τα δύο ξαδέλφια του και τον 65χρονο πατέρα τους και θείο του.

Μετά από φραστικό επεισόδιο ο 44χρονος μπήκε στο σπίτι του πήρε μια καραμπίνα και στη συνέχεια πυροβόλησε με το όπλο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 65χρονο θείο του και ελαφρά την θεία του και σύζυγο του θανόντα, τον ξάδελφο του και την εγγονή του θανόντα που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο 44χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Γυθείου προκειμένου αργότερα σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Γυθείου.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξητήριο.

Η αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε το όπλο του εγκλήματος, καθώς επίσης κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 102 φυσίγγια και 6 κάλυκες διαφόρων τύπων, καθώς και 8 αμπούλες αερίου, τα οποία κατείχε ο 44χρονος και η νομιμότητα κατοχής τους ερευνάται.

Διαβάστε επίσης:

Κομοτηνή: Ο γαμπρός πίσω από τη δολοφονία του 33χρονου