ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη-ΣΟΚ του θείου της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε

Αποκάλυψη-ΣΟΚ του θείου της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας με θύμα την 20χρονη Μαρία, φοιτήτρια Νοσηλευτικής.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο θείος της άτυχης κοπέλας, Δημήτρης Μπούτος, ο 25χρονος κτηνοτρόφος, που φέρεται να την κατακρεούργησε με 35 μαχαιριές, έξω από την καφετέρια μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, δεν είχε πρόβλημα μόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και με άλλες κοπέλες που έχουν το ίδιο όνομα με εκείνη.

«Το τέρας αυτό, όπως έχω ακούσει, έχει πρόβλημα και με άλλες Μαρίες. Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό και πρέπει να το επισημάνουμε στις αρχές» ανέφερε ο κ. Μπούτος χαρακτηριστά.

Το κορίτσι αν και ήταν προβληματισμένο όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο facebook, κανείς από την οικογένειά της δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Δεν είχαμε λάβει κανένα τέτοιου είδους μήνυμα» δήλωσε ο θείος της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το προφητικό τραγούδι που προκαλεί ανατριχίλα και είχε ποστάρει στο Facebook η άτυχη Μαρία λίγες ώρες πριν της αφαιρέσει ο δολοφόνος τη ζωή.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στην περιοχή παρακολουθούν «παγωμένοι» τις εξελίξεις ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Μιλούν για ένα πρωτοφανές έγκλημα πάθους που σόκαρε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά όλη την Ελλάδα.