ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγωγικές Εξετάσεις για την Πλήρωση Κενών Θέσεων στο PIERCE

Εισαγωγικές Εξετάσεις για την Πλήρωση  Κενών Θέσεων στο PIERCE

Στις 17/6/2013

Αφορούν την Αγγλική γλώσσα για την εισαγωγή σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου PIERCE

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου PIERCE για το σχολικό έτος 2013-14 θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στις εισαγωγικές εξετάσεις για την πλήρωση κενών θέσεων που θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 στις 6 μ.μ.

Οι εξετάσεις είναι για την ικανότητα στην Αγγλική γλώσσα.

Τα δίδακτρα του PIERCE για το 2013-14 ανέρχονται σε: € 8149 για κάθε μία τάξη από τις Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου και σε: €7664 για την Α’ Λυκείου, €7016 για την Β’ Λυκείου και €6512 για την Γ’ Λυκείου.

Υποτροφίες, Οικονομική Βοήθεια – Αθλητικές υποτροφίες

Ως μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, το PIERCE δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες και οικονομική βοήθεια σε μαθητές οι οποίοι αριστεύουν ή αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Το σχολικό έτος 2012-13 ικανοποιήθηκε το 83% των αιτήσεων αυτών.

Το PIERCE επίσης προσφέρει αθλητικές υποτροφίες στην κολύμβηση και στο τέννις σε υποψήφιους μαθητές της Α’ Γυμνασίου, οι οποίοι επιδεικνύουν ιδιαίτερο ταλέντο και ενδιαφέρον για τα αθλήματα αυτά. Ένα από τα μεγάλα δυνητικά κέρδη αυτού του προγράμματος είναι ότι προετοιμάζει τους μαθητές για να διεκδικήσουν αθλητικές υποτροφίες σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ μετά την αποφοίτησή τους από το PIERCE.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος - PIERCE είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανιμός, πλήρως ισότιμος με τα Ελληνικά δημόσια γυμνάσια και λύκεια. Στεγάζεται στο υπέροχο campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, έκτασης 240 στρεμμάτων στην Αγία Παρασκευή

H βάση των σπουδών στο PIERCE είναι το πολύπλευρο και διευρυμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό δυναμικό, η διαρκής επικοινωνία με τους γονείς και η ισότιμη και υπεύθυνη αντιμετώπιση όλων των μαθητών. Οι απόφοιτοι του σχολείου έχουν υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε πανεπιστημιακές σχολές της Ελλάδος, της Ευρώπης και των ΗΠΑ, καθώς και στις εξετάσεις για τίτλους ξένων γλωσσών.

Πληροφορίες – υποβολή αιτήσεων στο www.pierce.gr και στα τηλέφωνα 210-6009800 εσωτ 1136 ή 1161.