ΕΛΛΑΔΑ

Ο διάλογος του Αλβανού με την 13χρονη και την αδερφή της στο Facebook

Ο διάλογος του Αλβανού με την 13χρονη και την αδερφή της στο Facebook

Συγκλονιστικά στοιχεία προκύπτουν από τον διάλογο τουΑλβανού με την αδερφή της 13χρονης Χριστίνας στο Facebook.

Από τα μηνύματα προκύπτει ότι ο Μarjon Ajazi και η 13χρονη είχαν συνεννοηθεί να κλεφτούν. Ωστόσο, η αδερφή της ανήλικης συνομιλώντας με τον Αλβανό προσπαθούσε να του εξηγήσει πως είναι δύσκολο για την ίδια να αποχωριστεί την αδερφή της και μάλιστα στην ηλικία των 13 ετών.

Εκείνος επέμενε πως δεν θα είναι μακριά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα πάω στην Κίνα εδώ θα είμαστε».

Προβληματισμό ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι τον διάλογο διέκοψε κάποια στιγμή η 13χρονη, η οποία απάντησε την αδερφή της: «Δεν θα πεθάνω. Θα με βλέπεις».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος Αλβανός και η 13χρονη Χριστίνα επικοινωνούσαν συχνά μέσω Facebook. Μάλιστα, της είχε ζητήσει να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα προκειμένου να γνωριστούν από κοντά.

Οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί την 1η Μαΐου δείχνουν πως ο 23χρονος διατηρούσε σχέση με την μικρή κοπέλα από τα Σπάτα αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το κορίτσι είναι μόλις 13 ετών!

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πολλές φορές τις προθέσεις του στην αδερφή της Χριστίνας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είναι αδερφή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κοπέλα μου και δεν θα την κρατήσεις για πάντα εσύ».

Γνωρίστηκαν μέσω Facebook

Σε ανάρτηση που είχε κάνει η 13χρονη κοπέλα όπου έγραφε: “etsi ine oi megaloi erwtes..prwta se pane sto feggari k meta se afinoun eki n psaxnis tropo n girisis..”

ο 23χρονος είχε δώσει τη δική του απάντηση λέγοντας: «Εγώ όμως θα σε πάω πιο μακριά από το φεγγάρι ώστε κανείς δεν θα μπορέσει να γυρίσει»...

Ρoή Ειδήσεων