ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό: Η 13χρονη Χριστίνα το είχε σκάσει ξανά με τον Αλβανό

Συγκλονιστικό: Η 13χρονη Χριστίνα το είχε σκάσει ξανά με τον Αλβανό

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση του 23χρονου Αλβανού, Μάριον Αγιάζι και της 13χρονης Χριστίνας από τα Σπάτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν δηλαδή η Χριστίνα ήταν 11 ετών, το είχε σκάσει ξανά με τον 23χρονο Αλβανό, προκειμένου να περάσουν οι δυο τους μαζί ένα Σαββατοκύριακο. Η ίδια είχε πει στη γιαγιά της ότι θα πήγαινε στο σπίτι μίας φίλης της. Και έτσι έγινε… ωστόσο στο σπίτι ήταν ο 23χρονος Αλβανός.

Η γιαγιά της μικρής Χριστίνας είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, ωστόσο δεν είχε κάνει καταγγελία επειδή η εγγονή της τής υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξαναέκανε και δεν θα της έλεγε ψέματα ξανά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Αγιάζι συνελήφθη λίγο καιρό αργότερα για κατοχή ινδικής κάνναβης και απελάθηκε, ωστόσο, το φλερτ με την Χριστίνα συνεχίστηκε μέσω Facebook. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, εργάστηκε αρχικά ως βοσκός και μετέπειτα ως DJ.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 23χρονος Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καβάλας, όπου δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος με τη 13χρονη και θέλει να ζήσει για πάντα μαζί της.

Το κορίτσι από την πλευρά του αρνείται να δώσει εξηγήσεις για την εξαφάνισή του και δηλώνει ότι ακολούθησε το νεαρό με τη θέλησή του, ζητώντας από την αστυνομία να σταματήσει να τον κυνηγά.