ΕΛΛΑΔΑ

Πωλείται η θαλαμηγός «Χριστίνα» του Ωνάση – Δείτε την τιμή

Πωλείται η θαλαμηγός «Χριστίνα» του Ωνάση – Δείτε την τιμή

Πωλείται για 25 εκατομμύρια ευρώ η θαλαμηγός – θρύλος "Χριστίνα" του Ωνάση. Οι ιδιοκτήτες του υπερπολυτελούς γιοτ "Χριστίνα Ο", που στο παρελθόν ανήκε στον διάσημο εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση, πωλείται και πάλι.

Η θαλαμηγός η οποία φιλοξένησε προσωπικότητες όπως τους Τζον Κένεντι, Γουiνστον Τσόρτσιλ, Φράνκ Σινάτρα, Μέριλιν Μονρόε, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και πολλούς ακόμα, αγοράστηκε από τον Αριστοτέλη Ωνάση το 1954 έναντι 35 χιλιάδων δολαρίων.

Λίγα χρόνια αργότερα, αφού ολοκληρώθηκε η ανακαίνισή του, το "Χριστίνα" βρέθηκε στο επίκεντρο των πιο θρυλικών πάρτι της εποχής. Μάλιστα το 1956 η πριγκίπισσας Γκρέις και ο πρίγκιπας Ρενιέρ πραγματοποίησαν τη δεξίωση του γάμου τους στη θαλαμηγό.

Όπως αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους οι βρετανικές εφημερίδες Daily Mail και Independent το γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα, έχει 18 καμπίνες και μια σουίτα με την ονομασία "Σουίτα Ωνάση". Επίσης περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη, έναν παιδότοπο, ένα γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ και τζακούζι. Επίσης περιλαμβάνει ελικοδρόμιο.