ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τα τελευταία λόγια της φοιτήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πάτρα: Τα τελευταία λόγια της φοιτήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο θάνατος της Ιωάννας Θωμοπούλου από την Πάτρα, κόρης του γνωστού Πατρινού χρυσοχόου Γιώργου Θωμόπουλου, έχει προκαλέσει θλίψη στην πόλη.

Η κοπέλα σκοτώθησε σε τροχαίο στο Μπελίζε του Μεξικου.

"Όλα καλά, φέυγουμε τώρα για αεροδρόμιο", ήταν το τελευταίο μήνυμα που είχε στείλει η άτυχη κοπέλα, στην αδερφή και τη μητέρα της, λίγο πριν επιβιβαστεί σε ταξί για το αεροδρόμιο Philip Goldson στο Μπελίζε.

Λίγο αργότερα το ταξί καρφωνόταν σε λεωφορείο...

Η 24χρονη Ιωάννα έχασε επί τόπου τη ζωή της, όπως και ο οδηγός και δύο άλλες κοπέλες.

Όπως πληροφορείται τo thebest.gr, η άτυχη κοπέλα ήταν απόφοιτος της Σχολής Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και εδώ και μερικούς μήνες βρισκόταν στο Μπελίζε του Μεξικού, όπου έκανε μεταπτυχιακό.

Μαζί με δύο φίλες της με τις οποίες έκαναν την ίδια εργασία (η μία από τη Μάλτα και η άλλη από τις ΗΠΑ) αποφάσισαν να μεταβούν στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου χθες θα γίνονταν εκδηλώσεις για την ημέρα της ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Πήραν ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο της πόλης, αλλά στο δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω της ελληνικής πρεσβείας, η οικογένεια ενημερώθηκε για το συγκλονιστικό συμβάν και όλα πάγωσαν. Συνετριμένοι οι γονείς της Ιωάννας- Γιώργος και Ολυμπία-καθώς και η αδελφή της Τέτη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Η σορός της πιθανόν να μεταφερθεί σήμερα στην Ελλάδα.