ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Έκοψαν το ρεύμα πριν λήξει ο λογαριασμός σε γυναίκα με πρόβλημα

Ηλεία: Έκοψαν το ρεύμα πριν λήξει ο λογαριασμός σε γυναίκα με πρόβλημα

Στο Βούναργο Ηλείας η ΔΕΔΔΗΕ διέκοψε την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κατοικία μια εβδομάδα πριν τη λήξη του λογαριασμού.

''Θύμα'' της πράξης αυτής η Όλγα Σεργιάδου που το πρωί της Παρασκευής είδε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ να διακόπτη την παροχή, λόγω οφειλής.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο λογαριασμός των 800 ευρώ, όμως που έχει φτάσει στα χέρια της μέσω των ΕΛΤΑ, αναφέρει ως ημερομηνία λήξης την 8η Αυγούστου. Η ίδια ασθενής που κάνει χρήση μηχανήματος με αμπούλες οξυγόνου που χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει. Όπως ήταν φυσικό αντιδρώντας σε αυτή την απροειδοποίητη κίνηση της εταιρίας, η γυναίκα αναζήτησε το τι είχε συμβεί.

Εκεί όπως ανέφερε δέχθηκε την άσχημη συμπεριφορά από την προϊσταμένη στην ερώτησή της γιατί της έκοψαν το ρεύμα. Έτσι μετά το επεισόδιο αυτό κινήθηκε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αποφασισμένη να υποβάλει μήνυση για το θέμα αυτό.

Όμως μετά από παρέμβαση του διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Πύργου κ. Θεοδωρόπουλου, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της κατοικίας και την Δευτέρα θα πρέπει η κα Σεργιάδου να εξοφλήσει το ποσό. Ωστόσο τα ερωτήματα παραμένουν για την διακοπή της ηλεκτροδότησης προ της ημερομηνίας λήξης του λογαριασμού.