ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλές θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμοι

Υψηλές θερμοκρασίας και θυελλώδεις άνεμοι

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο και υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 21 έως 33 στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 33 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη και από 23 έως 35 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στις Κυκλάδες και το Μυρτώο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.