ΕΛΛΑΔΑ

«Έπαιξε» ραδιόφωνο στο Τιτάνια

«Έπαιξε» ραδιόφωνο στο Τιτάνια

Οι Ραδιοφωνικοί Μουσικοί Παραγωγοί σε μία συνάντηση γεμάτη ήχους και χρώματα.

Μια πολύ όμορφη και συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση έλαβε χώρα την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια το οποίο «πλημμύρισε» από ήχους και μουσικές. Μια συνάντηση που αποτέλεσε τον καλύτερο επίλογο στο σεμιναριακό πρόγραμμα των Ραδιοφωνικών Μουσικών Παραγωγών.

Το πρωτοποριακό αυτό σεμινάριο με τον τίτλο «Ραδιοφωνικός Μουσικός Παραγωγός», διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Action City, και έφερε την σφραγίδα του βραβευμένου με, CMA Award – Best International Broadcaster, Νίκου Γκαραβέλα ο οποίος μαζί με τους, Μαρία Κοζάκου δημοσιογράφο & μουσικό παραγωγό, Θανάση Βούτσινο ραδιοφωνικό παραγωγό, Βασίλη Κριμπά, ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιάννη Γκαραβέλα δημοσιογράφο, και Αλέξανδρο Λαχανά, Δημοσιογράφο – Αρχισυντάκτη ΝΕΤ, όλοι επαγγελματίες του ραδιοφώνου, δίδαξαν στο συγκεκριμένο σεμινάριο δίνοντας την γνώση τους στην επόμενη γενιά επαγγελματιών του χώρου.

Όπως είναι φυσικό από μια τέτοιου είδους συνάντηση, η οποία αποτέλεσε και το κλείσιμο ενός «κύκλου», δεν έλειψε η συγκίνηση, καθώς οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, ανέβαιναν στο πόντιουμ ο ένας μετά τον άλλο και αναφερόντουσαν σε όλα όσα έμαθαν, αλλά και στο συναισθηματικό δέσιμο και τις φιλίες που αναπτύχθηκαν τόσο με τους καθηγητές, όσο και με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η Action City και ο Νίκος Γκαραβέλας, είχαν όμως και έναν κρυφό άσο στο μανίκι, μία έκπληξη η οποία αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» και αφορούσε τρία δώρα, ένα ταξίδι 2 ατόμων προς έναν προορισμό εσωτερικού ή εξωτερικού, ένα smartphone, και ένα σετ επαγγελματικών ακουστικών. Δώρα τα οποία θα μοιραστούν οι τρεις αριστεύσαντες στο σεμινάριο.

Μέσα σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα λοιπόν, έπεσε η «αυλαία» του φετινού σεμιναρίου των «Ραδιοφωνικών Μουσικών Παραγωγών», με την υπόσχεση όμως για την άμεση επανάληψη του.

Όλοι εμείς στην Action City θέλουμε από καρδιάς να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι αποτελούν και την πρώτη ομάδα «πιστοποιημένων» Ραδιοφωνικών Μουσικών Παραγωγών.