ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ συλλήψεων σε Χανιά και Ρέθυμνο

Μπαράζ συλλήψεων σε Χανιά και Ρέθυμνο

Συνολικά 22 άτομα, ιδιοκτήτες-υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων, συνελήφθησαν, στη διάρκεια σαρωτικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, στο Δήμο Ρεθύμνου και στη Νέα Κυδωνία του Δήμου Χανίων.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το flashnews στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, συνελήφθησαν 13 άτομα, ηλικίας από 19 έως και 48 ετών, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από αστυνομικούς των παραπάνω Υπηρεσιών, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν 35 συνολικά παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας.

Επίσης, στο Ρέθυμνο, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και συνελήφθησαν εννέα άτομα, ηλικίας απο 24 έως 68 ετών, διότι στερούντο άδεια λειτουργίας καταστημάτων από την αρμόδια αρχή και για παραβάσεις υγειονομικού κανονισμού, κατά περίπτωση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.