ΕΛΛΑΔΑ

Τι οδήγησε στο θάνατο τον Μιχάλη Ασλάνη

Τι οδήγησε στο θάνατο τον Μιχάλη Ασλάνη

«Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό», έγραφε ο σχεδιαστής στο ημερολόγιό του – Την Παρασκευή η κηδεία

Ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες φαίνεται πως είχε ο Έλληνας σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, ο οποίος βρέθηκε χτες νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, ανάμεσα από δεκάδες αντικαταθλιπτικά χάπια καθώς και φάρμακα για χρόνια παθολογικά προβλήματα.

Η νεκροψία αναμένεται να δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου με το σενάριο της αυτοχειρίας, να είναι το πιο πιθανό.

Τον σχεδιαστή αναζητούσαν εδώ και μέρες οι συνεργάτες του στα κινητά του τηλέφωνα χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να συνομιλήσουν μαζί του από την περασμένη Κυριακή.

0

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι βρέθηκαν επίσης τέσσερις σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις στην ελληνική και τη γαλλική γλώσσα. «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό», ξεχωρίζει μία παράγραφος, ενώ πιο κάτω όπου κατέγραφε υποδείξεις για πληρωμή προσωπικού και δικηγόρων έγραφε: «Που βρίσκομαι, τι οφείλω;». «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πώς θα ζήσουμε;», έγραφε.

1

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Μιχάλης Ασλάνης καθώς και η προδοσία από δυο στενές του συνεργάτιδες που είχε στην εταιρία φαίνεται πως τον έφεραν σε απόγνωση.

Όπως είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, «τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις μου και εκείνες κρατούσαν τα λεφτά για τον εαυτό τους».

Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα που κρατούσε τα λογιστικά της επιχείρησης, και η οποία είχε σπουδάσει με τη βοήθεια του σχεδιαστή, έχει επιστρέψει στην Αλβανία ενώ άφαντη είναι και η δεύτερη γυναίκα, από την Πάτρα η οποία δούλευε για πολλά χρόνια στον οίκο μόδας του σχεδιαστή.

«Ανησυχώ πλέον για τη ζωή μου, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου και δίνω μεγάλο αγώνα», είχε πει.

2

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας ο δικηγόρους του σχεδιαστή δεν μπορεί να πιστεύει αυτό που έχει γίνει. Όπως δήλωσε είχαν πει με τον Μιχάλη Ασλάνη να βάλουν μπρος από τον Σεπτέμβριο για να τακτοποιήσουν σιγά σιγά όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Νεκρός στο σπίτι του ο Μιχάλης Ασλάνης

Θύμα πλεκτάνης ο Μιχάλης Ασλάνης - Τον κατέστρεψαν δύο γυναίκες

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης - Ποιος ήταν ο γνωστός σχεδιαστής

Η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη: «Ανησυχώ για τη ζωή μου»