ΕΛΛΑΔΑ

Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη

Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη

-Αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr από την νεκροτομή που έγινε σήμερα.

-Ο ιατροδικαστής απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια

Μυστήριο παραμένει ακόμα ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη.

Η νεκροτομή που έγινε το πρωί της Πέμπτης, δεν έδωσε απαντήσεις για το αν ο γνωστός σχεδιαστής αυτοκτόνησε ή πέθανε από παθολογικά αίτια.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, εντούτοις δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πνευμονικό οίδημα να προκλήθηκε από χρήση χαπιών.

Σε 15 ημέρες, οπότε και θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα είναι σε θέση να πει με σιγουριά αν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοκτονία.

Τον σχεδιαστή αναζητούσαν εδώ και μέρες οι συνεργάτες του στα κινητά του τηλέφωνα χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να συνομιλήσουν μαζί του από την περασμένη Κυριακή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι βρέθηκαν επίσης τέσσερις σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις στην ελληνική και τη γαλλική γλώσσα. «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό», ξεχωρίζει μία παράγραφος, ενώ πιο κάτω όπου κατέγραφε υποδείξεις για πληρωμή προσωπικού και δικηγόρων έγραφε: «Που βρίσκομαι, τι οφείλω;». «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πώς θα ζήσουμε;», έγραφε.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Μιχάλης Ασλάνης καθώς και η προδοσία από δυο στενές του συνεργάτιδες που είχε στην εταιρία φαίνεται πως τον έφεραν σε απόγνωση.

Όπως είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, «τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις μου και εκείνες κρατούσαν τα λεφτά για τον εαυτό τους».

Η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη θα γίνει την Παρασκευή στην Χαλκίδα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Νεκρός στο σπίτι του ο Μιχάλης Ασλάνης

Θύμα πλεκτάνης ο Μιχάλης Ασλάνης - Τον κατέστρεψαν δύο γυναίκες

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης - Ποιος ήταν ο γνωστός σχεδιαστής

Η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη: «Ανησυχώ για τη ζωή μου»