ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεφώνημα - Μυστήριο του Λαγού: Με ποιον μίλησε μετά τον «Αρχηγό»

Τηλεφώνημα - Μυστήριο του Λαγού: Με ποιον μίλησε μετά τον «Αρχηγό»

Μίλησε 136 δευτερόλεπτα με δικηγόρο που φέρεται να έχει υψηλές πολιτικές διασυνδέσεις

Νέες εξελίξεις φέρνει η αποκάλυψη πως ο Γιάννης Λαγός μίλησε με πρόσωπο - μυστήριο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι ...

Είχαν περάσει σχεδόν 25 λεπτά από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης του Γιώργου Ρουπακιά στον Παύλο Φύσσα. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας κάλεσε τον βουλευτή της περιοχής, Γιάννη Λαγό να τον ενημερώσει, όπως επέβαλε η δομή της Χρυσής Αυγής. Κι εκείνος, έπρεπε να ενημερώσει τον αρχηγό. Μόνο που πριν καλέσει τον Νίκο Μιχαλολιάκο (ή το σταθερό στα γραφεία της Μεσογείων όπως υποστήριξε ο τελευταίος στην απολογία του αφού εκείνος... κοιμόταν) έκανε ένα άλλο τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 00:34:31 ο Γιάννης Λαγός καλεί κινητό τηλέφωνο, το οποίο είναι στο όνομα μιας γυναίκας. Στην άλλη άκρη της γραμμής για να συνομιλήσει με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, όμως, δεν είναι γυναίκα, αλλά ένας άνδρας.

Πρόκειται για έναν δικηγόρο που έχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διασυνδέσεις με πολύ γνωστό πολιτικό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ο δικηγόρος μίλησαν δυο λεπτά 16 δευτερόλεπτα. Και δυο λεπτά μετά, στις 00:37 ο Λαγός τηλεφωνεί στον Νίκο Μιχαλολιάκο. Όμως στις 02:46:22 καλεί ξανά τον δικηγόρο.

Μετά τις νέες αποκαλύψεις, αναμένεται ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να καλέσει για εξηγήσεις τον δικηγόρο.