ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Σφακιανάκη: Δεν πάνε να γα@@θουν και αυτοί!

Η απάντηση του Σφακιανάκη: Δεν πάνε να γα@@θουν και αυτοί!

«Βρε δεν πάνε να γ*μ*θούν*», δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για την Χρυσή Αυγή και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα!

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν είναι οι δηλώσεις μου αυτό στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν! Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η διδακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου μου... κατάλαβες;».

«Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γ*@μ@θούν* από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου...», συνέχισε.

Όσον αφορά την απόφαση αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή σχολίασε: «Εγώ ήμουν μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ήμουν ο ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη... Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου όπως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο τραγουδιστής τόνισε πως δεν περιμένει να βγει κάποιος υπέρ ή κατά του, προσθέτοντας πως όποιος έχει να πει κάτι, ας το πει με βάση το δίκιο, ενώ απάντησε και στα σχόλια της Έλενας Ακρίτα λέγοντας «Από που και ως που σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».