ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Κασιδιάρης: Χώρισε την Έλενα για να παντρευτεί την πολιτική

Ηλίας Κασιδιάρης: Χώρισε την Έλενα για να παντρευτεί την πολιτική

Οι εξελίξεις στη «Χρυσή Αυγή» δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Ηλία Κασιδιάρη να ασχοληθεί με τα «μικρά» και τα «λίγα», όπως συνηθίζει να αποκαλεί τα θέματα προσωπικής υφής και τις σχέσεις χωρίς επαγγελματικό και πολιτικό ενδιαφέρον.

Άλλωστε από την ώρα που ο γραμματέας της «Χ.Α.», ο Νίκος Μιχαλολιάκος, πέρασε τις πύλες των φυλακών Κορυδαλλού όλο και περισσότεροι βουλευτές και οπαδοί του κόμματος συμβουλεύουν τον κ. Κασιδιάρη να αναλάβει πρωτοβουλίες και να βγει μπροστά.

Με ένα κινητό στο χέρι, ο βουλευτής του κόμματος επικοινωνεί συνέχεια με τους συνεργάτες του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει τα πράγματα σε σειρά. Δεν μιλά ανοικτά κατά του Μιχαλολιάκου, όσο κι αν τον προκαλούν ορισμένοι. Όπως έλεγαν συνομιλητές του, μάλιστα, τηρεί τη δεοντολογία και την κομματική πειθαρχία.

Με τον Ν. Μιχαλολιάκο

Ωστόσο, αυτό δεν ανατρέπει τη σκέψη να διεκδικήσει αρχηγικό ρόλο εφ' όσον παραμένει έγκλειστος στον Κορυδαλλό ο κ. Μιχαλολιάκος και το κόμμα θέλει ένα πρόσωπο που θα αποτελέσει το συνεκτικό κρίκο εν όψει των εκλογών για το ευρωκοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Κασιδιάρης χρησιμοποιεί τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσει με φίλους και υποστηρικτές του, ώστε να αφουγκραστεί το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία για τη «Χρυσή Αυγή».

Όλος αυτός ο φόρτος έχει προκαλέσει μια σειρά από αλλαγές ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γεγονός στο οποίο οφείλεται και ο χωρισμός του με την Έλενα Κωνσταντινίδη.

Πρόσωπα που γνωρίζουν και τους δυο αναφέρουν ότι η Έλενα Κωνσταντινίδη και ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι πλέον μαζί. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός και η... αντικατάσταση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στην καρδιά της Έλενας, άμεση.

κασιδιαρηςκων

Τι δηλώνει για τον χωρισμό...

«Με τον Ηλία χωρίσαμε εδώ και 20 μέρες. Οι λόγοι δεν αφορούν κανέναν άλλον παρά μόνο εμάς. Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ, είναι ότι είμαι καλύτερα από ποτέ και ευτυχισμένη» δηλώνει η 24χρονη Έλενα στη NEWSBOMB, καθώς στη ζωή της πλέον έχει μπει ο 35χρονος επιχειρηματίας Γιώργος, με τον οποίον πλέον κάνει και δημόσιες εμφανίσεις. Το ζευγάρι συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, το βράδυ της Κυριακής και όσοι τους είδαν κάνουν λόγο για «μεγάλο έρωτα».

«Ήταν διαχυτικοί και αδιαφορούσαν για τα βλέμματα που έπεφταν πάνω τους» δηλώνει άτομο που βρέθηκε στο τραπέζι τους.

Η Έλενα Κωνσταντινίδη που είχε στεφθεί Μις Τουρισμός πέρυσι, πέρασε πολύ δύσκολα το διάστημα της σύλληψης του Ηλία Κασιδιάρη καθώς είδε ακόμη και δικούς της ανθρώπους να στρέφονται εναντίον της σχέσης της και να την πιέζουν να χωρίσει.

Από την ημέρα μάλιστα που ο Ηλίας Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος, απέφευγε να κυκλοφορεί μαζί της και γενικότερα υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσά τους. Όσοι τους ξέρουν μιλούν για συχνούς καυγάδες που μεγάλωσαν την απόσταση που τους χώριζε. Από την άλλη αξίζει να θυμίσουμε ότι λόγω της σχέσης της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είχε διακοπεί η συνεργασία με τον βουλευτή Πιερίας Γιώργου Κωνσταντόπουλου, στο πολιτικό γραφείο του οποίου εργαζόταν.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB