ΕΛΛΑΔΑ

«Χριστούγεννα…Μαγεία» από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. και την Κωτσόβολος

«Χριστούγεννα…Μαγεία» από τη Μαρινόπουλος Α.Ε. και την Κωτσόβολος

Οι γιορτές πλησιάζουν και η Μαρινόπουλος Α.Ε.με την Κωτσόβολος μας προσφέρουν «μαγικά» Χριστούγεννα

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., η μεγαλύτερη λιανεμπορική αλυσίδα στη χώρα,και η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, και υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα με τη μεγάλη κοινή τους ενέργεια, «Χριστούγεννα... Μαγεία!», και προσφέρουν στους πελάτες τους μεγάλα δώρα για τις αγορές τους!

Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και μέχρι το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, στα καταστήματα Carrefour Γέρακα, Αλίμου και Αμαρουσίου (Εμπορικό Κέντρο Avenue) που διαθέτουν shop-in-shop Κωτσόβολος καθώς και στα καταστήματα των δύο αλυσίδων στην οδό Πέτρου Ράλλη, οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους τόσο από τη Μαρινόπουλος όσο και από την Κωτσόβολος και να συγκεντρώνουν αυτοκόλλητα-κουπόνια τα οποία εξαργυρώνονται σε μεγάλα δώρα.

Πιο συγκεκριμένα, καθ' όλο το ανωτέρω διάστημα, για κάθε 10€ αγορών είτε σε κατάστημα Carrefour είτε σε κατάστημα Κωτσόβολος που συμμετέχει στην ενέργεια, οι καταναλωτές θα παραλαμβάνουν αντίστοιχα από το ταμείο ένα κόκκινο ή μπλε αυτοκόλλητο κουπόνι, το οποίο θα μπορούν να κολλούν σε ειδική καρτέλα. Οι πελάτες που θα συγκεντρώνουν τον αριθμό των κουπονιών που αντιστοιχεί στο δώρο που επιθυμούν θα το αποκτούν αυτόματα και δωρεάν!

Πιο αναλυτικά για τις κλίμακες των κουπονιών:
- ΔΩΡΟ TABLET SAMSUNG GALAXY TAB3 7"WI-FI WHITE με 100 κουπόνια
- ΔΩΡΟ Smartphone LG SMARTPHONE LG L1 II Black ή White (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του καταστήματος) με 70 κουπόνια
- ΔΩΡΟ Μηχανή Ροφημάτων BOSCH TASSIMO Τas 2004 grey ή Tas 2002 black (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του καταστήματος) με 50 κουπόνια

Με αφορμή την νέα ενέργεια «Χριστούγεννα... Μαγεία!», ο κ. Γιώργος Βογιατζάκης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Α.Ε. για Ελλάδα, Αλβανία και Σκόπια, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας μας με την Κωτσόβολος, υλοποιούμε διαρκώς ενέργειες που ωφελούν τους πελάτες μας, μένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε τους Έλληνες καταναλωτές. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί για εμάς έναν τρόπο να ευχηθούμε έμπρακτα «Χαρούμενες Γιορτές» στους καταναλωτές μας, προσφέροντάς τους μοναδικά δώρα και ευχαριστώντας τους έτσι για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια».

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe ΑΕΒΕ, σχολίασε: «Συνεχίζοντας την πολύ καλή συνεργασία μας με την εταιρεία Μαρινόπουλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε μια νέα ενέργεια που συνδυάζει τις αγορές και ωφελεί τους πελάτες και των δύο αγαπημένων αλυσίδων. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα στον καταναλωτή και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να μοιραζόμαστε με τους συνεργάτες μας. Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με τα καλύτερα δώρα».