ΕΛΛΑΔΑ

Ζουν με ένα… κερί

Ζουν με ένα… κερί

Από το Νοέμβριο η πενταμελής οικογένεια είναι χωρίς ρεύμα

Εδώ και περίπου έναν μήνα τα τρία παιδιά του Γιάννη και της Κυριακής ζουν σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση, χωρίς ζεστό νερό, χωρίς φως για να μπορούν να μελετούν τα μαθήματά τους, χωρίς ελπίδα.

Τι και αν κάποτε ο Θεσσαλονικιός άνεργος πατέρας είχε τη δική του επιχείρηση, τώρα ζει την οικογένειά του υπό το φως ενός κεριού

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ιστορία ενός πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος αδυνατεί περισσότερο από ένα μήνα να πληρώσει το ρεύμα του και ζει με την οικογένειά του με ένα κερί. Όλα αυτά συμβαίνουν μια ανάσα πριν η Θεσσαλονίκη υποδεχθεί με στολισμούς και κέφι το 2014.

Ήταν κάποτε κυρίαρχος των αγορών, καθώς ήταν επιχειρηματίας, και σήμερα ο κ. Γιάννης ζει μαζί με την σύζυγό του Κυριακή και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, μεταξύ των οποίων και ένα αγοράκι που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια στην απόλυτη φτώχεια. Μέχρι και το 2003 η επιχείρηση του Γιάννη ήταν κερδοφόρα.

Η αρρώστια που αντιμετωπίζει ο γιος του και η οικονομική κρίση τον έφεραν σε οικονομικό αδιέξοδο και έχασε όλη την περιουσία του. Τα τελευταία τρία χρόνια το ζευγάρι παραμένει άνεργο. Ζει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Η κατάθεση που ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση Άλεξ

Άρωμα Παλαιοκώστα στην υπόθεση απαγωγής του Μαρτίνου