ΕΛΛΑΔΑ

Όλα ξεκινούν με Nescafé, όπως και η νέα χρονιά!

Όλα ξεκινούν με Nescafé, όπως και η νέα χρονιά!

O Nescafé καλωσόρισε το 2014 σερβίροντας το πρώτο πρωινό του χρόνου σε ένα μοναδικό event γεμάτο μουσική από τους Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα, λαμπερούς καλεσμένους & πολλές εκπλήξεις!

Τις πρώτες πρωινές ώρες του 2014, οι δρόμοι της Αθήνας πλημμύρισαν με την γνώριμη γλυκιά μυρωδιά του αγαπημένου μας καφέ Nescafé και η στοά του Citylink υποδέχθηκε όλους τους φίλους του καλού καφέ που έσπευσαν να απολαύσουν το πρώτο & πιο απολαυστικό πρωινό της χρονιάς!

Τα ζεστά αλμυρά & γλυκά εδέσματα περίμεναν από νωρίς τον κόσμο σε έναν εντυπωσιακό & άκρως λαχταριστό δωρεάν μπουφέ, ενώ ο αχνιστός καφές έδωσε την απαραίτητη ζεστασιά στην ατμόσφαιρα.

To πρωινό πάρτι ξεκίνησε με πολλή μουσική από γνωστούς dj, ενώ μετά τις 06:30 τη σκυτάλη πήρε το πιο funky δίδυμο της ελληνικής μουσικής, Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τη δυναμική τους live εμφάνιση!

Ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν το πρώτο πρωινό της χρονιάς συντροφιά με τον αγαπημένο καφέ Nescafé ήταν ο Άκης Πετρετζίκης που λάτρεψε τις λιχουδιές του μπουφέ, η Μαίρη Συνατσάκη που ενθουσιάστηκε με το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο από βασιλόπιτα, αλλά και η Νάντια Μπουλέ με την παρέα της.

Το «παρών» έδωσε και ο Άλεξ Κάβδας που εκδήλωσε για μια ακόμη φορά το χορευτικό του ταλέντο υπό τις μουσικές του Μύρωνα Στρατή & του Ησαΐα Ματιάμπα ενώ τόσο οι επώνυμοι όσο και το κοινό δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και το corner του αστρολόγου, που είχε στηθεί ειδικά για το πάρτι, και να μάθουν τι τους επιφυλάσσει η καινούρια χρονιά.

Όσο για το ποιος κέρδισε το φλουρί, δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί οι τυχεροί που κέρδισαν δώρα & αναμνηστικά με την υπογραφή του καφέ Nescafé που θα τους συντροφεύουν για την υπόλοιπη χρονιά.

Γιατί όπως όλα, έτσι και η νέα χρονιά ξεκινά με Nescafé!