ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την κούκλα κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου

Δείτε την κούκλα κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου

Η φιγούρα της το 2009 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens, τότε που οι φωτογράφοι την κυνηγούσαν για ένα ενσταντανέ ήταν χαρακτηριστική.


Τέσσερα χρόνια μετά, η κόρη του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Λάρα, εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει στο Μόναχο όπου σπουδάζει Ιστορία Τέχνης και Business Administration.

xristoforakou-2

Η Λάρα Χριστοφοράκου, είναι καρπός του έρωτα του Μιχάλη Χριστοφοράκου και της Τουρκάλας πρώην συζύγου του. Η 21 ετών Λάρα το τελευταίο διάστημα εγκατέλειψε το σπίτι όπου ζούσε με τον πατέρα και τον αδερφό της Νίκο και μένει πλέον μόνη της σ΄ ένα μικρό διαμέρισμα. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε και προπονείται καθημερινά δύο ώρες την ημέρα. Είναι εξαιρετικά επιμελής με τα μαθήματά της ενώ γευματίζει συχνά με τον πατέρα της σ ένα μικρό μπιστρό του Μονάχου, που έγινε και στέκι τους.

xristoforakou-3


Της αρέσει η όπερα, το καλό φαγητό και τα ταξίδια, ενώ όποτε αυτό είναι δυνατό πετάγεται μέχρι την Ελλάδα ενώ αγαπημένα της νησιά είναι η Τήνος και η Αντίπαρος. Στο περιβάλλον τον στενών της φίλων συγκαταλέγονται οι Χλόη Λασκαρίδη, κόρη του εφοπλιστή Θανάση Λασκαρίδη, η Παυλίνα Βουλγαράκη, αλλά και αρκετοί άλλοι γόνοι γνωστών αθηναϊκών οικογενειών.

xristoforakou-1