ΕΛΛΑΔΑ

«Πάρτι» στον Κορυδαλλό για την απόδραση Ξηρού

«Πάρτι» στον Κορυδαλλό για την απόδραση Ξηρού

Με φαγητό, ποτό και τραγούδια μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού φέρονται να γιόρτασαν τα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι φυλακισμένοι τοποθέτησαν τραπέζια στον διάδρομο της Α’ πτέρυγας των φυλακών και έστησαν «γλέντι» προς τιμήν του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, που παραμένει έως τώρα άφαντος.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που τα μέλη της οργάνωσης φέρονται να πρωταγωνιστούν σε ανάλογο επεισόδιο, αφού πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό ανέφεραν ότι τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων είχαν στήσει πρωτοχρονιάτικο πάρτι, παρουσία τότε του Χριστόδουλου Ξηρού.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου ορίσθηκε νέα διευθύντρια των φυλάκων Κορυδαλλού η Χαρά Κουτσομιχάλη, μέχρι σήμερα διευθύντρια των φυλακών του Ελαιώνα.

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια των φυλάκων μετακινήθηκε σε άλλο κατάστημα κράτησης μέχρι να περατωθούν οι έρευνες για τις συνθήκες κράτησης και τη χορήγηση αδειών στον Χριστόδουλο Ξηρό.

Παράλλλα, συνεχίζεται η έρευνα για τις ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων που φέρονται να εμπλέκονται στη διευκόλυνση των μετακινήσεων Ξηρού μέσα στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης:

Αδερφοί Ξηροί - Το …παλιό «νέο αίμα» της 17Ν

Σαρωτικές έρευνες για να βρεθεί η ομάδα του Ξηρού

Νέες αποκαλύψεις για Ξηρό:Πρέπει να αναλάβουμε δράση-έχω έτοιμη ομάδα

Δ. Κουφοντίνας: Ο κύκλος της 17Ν έχει κλείσει

Economist:«Η επανεμφάνιση τρομοκρατίας είναι χτύπημα για τον Σαμαρά»

Σαρωτικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να ξηλωθεί το δίκτυο Ξηρού-Πυρήνων

Η επικήρυξη των 4.000.000 για τους τρομοκράτες μοιράζεται ισόποσα

Μετατίθεται η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού

4 εκατ. ευρώ σε όποιον βρει Ξηρό, Μαζιώτη και Ρούπα

Κυβέρνηση και ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα