ΕΛΛΑΔΑ

Ο παλμός της ημέρας

Ο παλμός της ημέρας

Πλούσιο και σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων με την ειδησεογραφία να στρέφει τα φώτα της στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Για σήμερα ο παλμός της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:

-Συνεχίζεται η απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα ιατρεία.

-Στάση εργασίας των εργαζομένων στη Χαλυβουργική από τις 8:00 μέχρι τις 12:00 και αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

-Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν και σήμερα από νωρίς το πρωί, ναυτεργάτες, συνταξιούχοι, ασφαλισμένοι και εργαζόμενοι του Οίκου Ναύτου, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για τον ΕΟΠΥΥ και την ΠΦΥ.

- Πανυγειονομική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, Κηφισίας 39, το μεσημέρι στις 13:00.

-Αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη. Αγρότες από όλη την Ελλάδα αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 14:00 στο κέντρο της Αθήνας και να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας.

- Ανακοίνωση των στοιχείων για το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Δεκεμβρίου από την Τράπεζα της Ελλάδος.

- Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στις 17:00, με αντικείμενο της συνάντησης την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων για την εφαρμογή του νόμου στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών και κατά το μεταβατικό διάστημα του ενός μηνός, που προβλέπει ο νόμος.

-Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης αναχωρεί για τις Βρυξέλλες προκειμένου να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.