Εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες από το Mediterranean College

NEWSBOMB

Εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες από το Mediterranean College

Η  Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργανώνει, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14, εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες  την Παρασκευή 23/5/2014, ώρα 18:00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).

Η εσπερίδα θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες.

Η πρώτη ενότητα έχει θέμα «Οι Νέες Εξελίξεις στις Τηλεπικοινωνίες και στην Ασφάλεια», με ομιλητές τον κ. Π. Γαλιώτο, Επικεφαλής Σχολής Πληροφορικής Mediterranean College, την κα Κ. Δέλλα, Νομικό Σύμβουλο και τον κ. Νίκο Τσάμη, Managing Director του Eventora.

Η δεύτερη ενότητα έχει θέμα «Youth marketing: Πώς προσεγγίζουμε τους νέους στις τηλεπικοινωνίες, το case του CU», με ομιλητές τον κ. Α. Καρύδη, Senior Product Manager Vodafone Ελλάδας και τον κ. Κ. Μουμούρη, Senior Manager Prepaid Vodafone Ελλάδας.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Για την απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ στην διεύθυνση www.xinisfestival.edu.gr, και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr

Σεμινάριο τηλεπικοινωνιών Edu Festival
Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved