ΕΛΛΑΔΑ

«Άρωμα» τρομοκρατίας στη ληστεία της Σαρωνίδας

«Άρωμα» τρομοκρατίας στη ληστεία της Σαρωνίδας

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, τόσο μετά την επανεμφάνιση με κείμενο της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα, όσο και για το «άρωμα» τρομοκρατίας που φαίνεται να έχει η ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε την Παρασκευή σε τράπεζα της Σαρωνίδας.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από τη ληστεία να κρύβονται μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα», καθώς ο τρόπος δράσης των πέντε ληστών, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν από τα ταμεία της τράπεζας πάνω από 3.000 ευρώ μοιάζει με εκείνον που χρησιμοποιούν συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η οποία κάνει «φύλλο και φτερό» το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του υποκαταστήματος τράπεζας.

Φόβοι για «χτύπημα»

Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. η επανεμφάνιση της Πόλας Ρούπα, με ένα κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, μέσα από το οποίο εκτοξεύει απειλές λέγοντας πως η ένοπλη δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» θα συνεχιστεί.
Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας θεωρούν τη συγκεκριμένη επιστολή ως προάγγελο σοβαρού τρομοκρατικού χτυπήματος από τον Επαναστατικό Αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Πόλα Ρούπα: «Δεν πρόκειται να τους κάνω την χάρη να παραδοθώ»