ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατρός για «φακελάκι»

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατρός για «φακελάκι»

Ένας 64χρονος γιατρός που εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη για δωροληψία υπαλλήλου.

Ο γιατρός απαίτησε από γυναίκα το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ως αμοιβή για να την εγχειρήσει.

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος για την υπόθεση σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος του 64χρονου γιατρού, για δωροληψία υπαλλήλου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της ασθενούς, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς απαίτησε την καταβολή του χρηματικού ποσού των πενήντα ευρώ, ως αμοιβή, για την πραγματοποίηση εγχείρησης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο του γιατρού στο νοσοκομείο, η ασθενής του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του γιατρού κατά τη σύλληψή του από αστυνομικούς.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε φάκελος, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ, ενώ έφερε και χειρόγραφες σημειώσεις.

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί την Τρτίτη (14/10), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σε διαρροή υγραερίου οφείλεται η έκρηξη που ισοπέδωσε σπίτι στα Βορίζια

Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στο Ηράκλειο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ

Στα δικαστήρια του Πειραιά, ο Σάββας Ξηρός την Τρίτη