ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες (vids)

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες (vids)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στην Πέτρου Ράλλη, με δύο νεκρούς και τρεις σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι συγκρούστηκε με ένα ταξί. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση παρασύροντας στο θάνατο δύο ανθρώπους

Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται λίγο μετά την τραγωδία. Άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο υποστήριξαν πως είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο οδηγών. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός ταξί επιχείρησε να κυνηγήσει τον οδηγό του Smart, με αποτέλεσμα εκείνος με τη σειρά του να αναπτύξει ταχύτητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη στάση.

Όπως αναφέρει ιδιοκτήτρια περιπτέρου επί της οδού Πέτρου Ράλλη, υπάρχουν διαμελισμένα άτομα.

«Δεν προλάβαμε να δούμε κάτι άλλο. Μόνο τα μπαμ μπαμ ακούγαμε. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Εδώ βρήκα ένα πόδι μίας κυρίας. Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα. Δεν πήγε να χτυπήσει κόσμο. Προσπάθησε να αποφύγει τα αυτοκίνητα με την ταχύτητα.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας όπως λέει ούτε που κατάλαβε τι έγινε.

«Δράμα. Ούτε που κατάλαβα τι έγινε. Είχα βγει να πάρω ένα νερό και ξαφνικά βλέπω να χτυπάει το ένα αυτοκίνητο το άλλο. Τους παρέσυρε όλους. Μηχανή και πεζούς.» λέει στην κάμερα του newsbomb.gr

Δείτε τα βίντεο με τις μαρτυρίες που ακολουθούν

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη: Οι πρώτες εικόνες από την τραγωδία (vid)

Ένα παιδάκι 10 ετών νεκρό στο τροχαίο της Πέτρου Ράλλη (vid)

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη (vid)