ΕΛΛΑΔΑ

Έριχναν λύματα στο δίκτυο ομβρίων στον Κίσσαμο Χανίων

Έριχναν λύματα στο δίκτυο ομβρίων στον Κίσσαμο Χανίων

Στους αγωγούς ομβρίων υδάτων του δήμου Κισσάμου κατέληγαν τουλάχιστον επτά συνδέσεις αποχετεύσεων επιχειρήσεων και σπιτών της περιοχής.

Αυτό διαπίστωσαν τα συνεργεία του δήμου που πραγματοποίησαν καθαρισμό και απόφραξη σε φρεάτια και αγωγούς ομβρίων υδάτων, σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (01/06) ο δήμος Κισσσάμου, τα συνεργεία προχώρησαν άμεσα στη διακοπή σημαντικού αριθμού παράνομων συνδέσεων οικιών και καταστημάτων στο υπάρχον αποχετευτικό δίκτυο, τα λήμματα των οποίων κατέληγαν στους υφιστάμενους αγωγούς των ομβρίων.

Ο δήμος, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αντώνη Παρτσαλάκη, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στο καθεστώς της ανομίας και των παράνομων συνδέσεων και στο εξής όπου διαπιστώνονται τέτοια φαινόμενα θα ενημερώνεται και ο εισαγγελέας.

«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή και από εδώ και στο εξής, μόλις εντοπίζονται παράνομες συνδέσεις, θα ενημερώνεται άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, οι εργασίες καθαρισμού και απόφραξης των δικτύων θα συνεχιστούν απρόσκοπτα όλο το επόμενο διάστημα σ’ όλα τα σημεία του δήμου.

Πηγή φωτογραφίας: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις