ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Προβλήματα από την ξαφνική νεροποντή

Λαμία: Προβλήματα από την ξαφνική νεροποντή

Ξαφνική νεροποντή έπληξε τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής (21/6/2015) δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους δρόμους της πόλης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στη λεωφόρο Καλυβιών στο ύψος του Γαλαξία ο δρόμος πλημμύρισε με την κυκλοφορία να δοεξάγεται με δυσκολία ενώ στη συμβολή

Στη λεωφόρο Καλυβιών, στο ύψος του Γαλαξία, ο δρόμος πλημμύρισε και η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία ενώ στην συμβολή των οδών Κύπρου και Αντικύρας η ισχυρή βροχόπτωση τίναξε το φρεάτιο.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στις αρχές της οδού Σατωβριάνδου, στην οδό Χατζοπούλου στην πλατεία Πάρκου, στη Ρήγα Φεραίου, στην οδό Καραΐσκάκη, μπροστά από το Δημαρχείο στο γήπεδο, στην Άρη Βελουχιώτη, στην Αγράφων, στην Βερμίου, στην Πηλίου πίσω από το s/m Μαρινόπουλος καθώς και σε πολλά άλλα σημεία στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Η τροχαία τρέχει να σημάνει τα σημεία όπου έχουν πρόβλημα, ενώ η Π.Υ. δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα για αντλήσεις υδάτων από καταστήματα και σπίτια.

Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο δρόμο Λαμίας Καρπενησίου μέσα στη Λαμία καθώς τα νερά κάλυψαν το δρόμο χωρίς όμως να υπάρξουν άλλα προβλήματα.

Στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών από την Στυλίδα μέχρι το Μώλο για 30 λεπτά οι οδηγοί ήταν υποχρεωμένοι να κινούνται με βήμα σημειωτόν καθώς η ορατότητα λόγω της βροχόπτωσης ήταν σχεδόν μηδενική ενώ πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν αν ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα τους. Στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού λίγο μετά τη Λαμία σημειώθηκαν 2 εκτροπές φορτηγών χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς.

Σημειώνεται ότι ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε και στη Λοκρίδα, στην Ανατολική Φθιώτιδα και σε άλλες περιοχές της Στερεάς.

Σχετικές ειδήσεις