ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο Λουτράκι

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο Λουτράκι

Τέσσερις Έλληνες ηλικίας 22, 24, 33 και 40 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν στο Λουτράκι, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 22χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο, κατά τη στιγμή που παρέδιδε στον 33χρονο και τον 40χρονο δύο συσκευασίες με ποσότητα χασίς, έναντι του χρηματικού ποσού των εξήντα ευρώ.

Άμεσα, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον 24χρονο και τον 40χρονο, ενώ ο 33χρονος τράπηκε σε φυγή με το χασίς.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, το χασίς το είχε προμηθευτεί ο 24χρονος από τον 22χρονο, ο οποίος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε και ο 33χρονος, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Επιπλέον, κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια του 22χρονου και του 24χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα χασίς σε συσκευασίες, συνολικού βάρους 58,6 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, τρία κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 15 ευρώ.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σχετικές ειδήσεις