ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Η ακτινογραφία της γάτας έδειξε κάτι απίστευτο! (photos)

Καβάλα: Η ακτινογραφία της γάτας έδειξε κάτι απίστευτο! (photos)

Τα μέλη της Φιλοζωικής μετέφεραν το άτυχο γατάκι για εξετάσεις και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί

Παράλυτο έμεινε ένα άτυχο γατάκι στην Καβάλα που πυροβολήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες πριν από μερικές ημέρες.

Το γατάκι εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Αγίας Βαρβάρας από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και ενημέρωσαν τα μέλη του Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος». Όπως αναφέρουν οι Φιλόζωοι αντικρίζοντας αρχικά την γάτα θεώρησαν πως αυτή είχε χτυπηθεί από κάποιο όχημα, σε τροχαίο ατύχημα, μιας και δεν μπορούσε να κινήσει τα πίσω άκρα της.

Το ζώο μεταφέρθηκε για εξετάσεις οι οποίες και έδειξαν το τι ακριβώς είχε συμβεί. Μια σφαίρα σφηνωμένη στην περιοχή της σπονδυλικής στήλης ήταν αυτό που έφεραν στο φως οι ακτινογραφίες με τα μέλη της Φιλοζωικής να πέφτουν από τα σύννεφα.

«Παρόλο που κουνάει τα ποδαράκια της, δεν μπορεί να σηκωθεί» αναφέρουν οι ίδιοι, οι οποίοι προχωρούν σε καταγγελία κατ' αγνώστου ενώ ζητούν εάν κάποιος γνωρίζει το παραμικρό για τον πυροβολισμό του άτυχου ζώου να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης.

Πηγή: thrakitoday