ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2015-Πελοπόννησος: Χωρίς προβλήματα αλλά με περιορισμένη προσέλευση εξελίσσεται η διαδικασία

Εκλογές 2015-Πελοπόννησος: Χωρίς προβλήματα αλλά με περιορισμένη προσέλευση εξελίσσεται η διαδικασία

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ωστόσο η προσέλευση των εκλογέων είναι προς το παρόν περιορισμένη.

Σε αρκετά εκλογικά τμήματα απουσιάζουν μέλη εφορευτικών επιτροπών, αλλά αυτό πλέον είναι σύνηθες φαινόμενο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας Ντίνα Νικολάκου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξαν χωρίς καθυστέρηση το πρωί τα περίπου 1.540 εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όμοια είναι και η εικόνα από τα επτά Πρωτοδικεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία και ελάχιστοι ήταν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, που δεν παρουσιάστηκαν να αναλάβουν καθήκοντα κυρίως για λόγους υγείας, οπότε έγιναν αναπληρώσεις από τους εφόρους των αντιπροσώπων της δικαστικής Αρχής.

Συνολικά αντικαταστάθηκαν 18 δικαστικοί αντιπρόσωποι: οκτώ στην Περιφέρεια του Πρωτοδικείου Τρίπολης, εννέα στην Περιφέρεια του Πρωτοδικείου Καλαμάτας και μια αναπλήρωση έγινε στην περιφέρεια του Πρωτοδικείου Ναυπλίου.

Σχετικές ειδήσεις