ΕΛΛΑΔΑ

Exit polls 2015: Τι ώρα θα μεταδώσουν τα πρώτα exit polls τα κανάλια

Exit polls 2015: Τι ώρα θα μεταδώσουν τα πρώτα exit polls τα κανάλια

Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και η δημόσια τηλεόραση θα παρουσιάσουν κοινό exit poll.

Η Singular Logic που θα διενεργήσει για ακόμη μια φορά την μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών 2015 θα είναι σε θέση λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα έχει συγκεντρωθεί το 10% των εκλογικών τμημάτων της Επικράτειας, να δώσει την πρώτη εκλογική εκτίμηση. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα διενεργήσουν τα λεγόμενα exit polls όπου και θα ανακοινώσουν στις 19:00 ακριβώς με το κλείσιμο της κάλπης.

MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Όλες οι ειδήσεις για τα Exit Polls Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις