ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κοζάνη: Αυτό είναι το μοιραίο λάθος που πρόδωσε το συζυγοκτόνο

Έγκλημα στην Κοζάνη: Αυτό είναι το μοιραίο λάθος που πρόδωσε το συζυγοκτόνο

Ο 40χρονος δράστης, από την πρώτη στιγμή, προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η γυναίκα του, τού είπε το βράδυ του Σαββάτου ότι πάει για ποτό και δεν γύρισε ποτέ. Το ίδιο ανέφερε και στις καταθέσεις του στην ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, οι έρευνες στο σπίτι του ζευγαριού «έδειξαν» στους αστυνομικούς, από την πρώτη στιγμή, ότι η Ανθή δεν φαινόταν να είχε φύγει με τη θέλησή της.

Αφενός, η 37χρονη είχε κάταγμα στο πόδι και γύψο. Στο σπίτι βρέθηκαν, όμως, οι πατερίτσες. Αφετέρου, είχε πρόβλημα όρασης, όμως και τα γυαλιά της ήταν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν, επίσης, το κινητό της τηλέφωνο.

Τα παραπάνω στοιχεία έκαναν τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αμφιβάλουν για τους ισχυρισμούς του συζύγου και να στρέψουν τις έρευνες πάνω του.

Ο συζυγοκτόνος, ωστόσο, ήταν τόσο σκληρός και καλά προετοιμασμένος, που δεν «έσπασε» ούτε κατά τη δεύτερη κατάθεσή του, η οποία διήρκεσε 19 ολόκληρες ώρες και κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί μέσα από συνεχείς κι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις προσπαθούσαν να τον κάνουν να ομολογήσει.

Άλλωστε, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε διαρκώς, σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που είχαν συλλέξει, συνηγορούσαν στο ότι η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα του ίδιου της του συζύγου.

Κι όμως, ο 40χρονος, μέχρι την ύστατη ώρα, έκρυβε τη σοκαριστική αλήθεια, συμμετέχοντας στις έρευνες και παριστάνοντας τον θλιμμένο σύζυγο!

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις - Ήταν προμελετημένη η δολοφονία της 37χρονης;

Έγκλημα στην Κοζάνη: Συνελήφθη και ο πεθερός της 37χρονης Ανθής (vid)

Σχετικές ειδήσεις