ΕΛΛΑΔΑ

Διψούσε για σεξ, κατέληξε σφαγμένος στο Λαγανά

Διψούσε για σεξ, κατέληξε σφαγμένος στο Λαγανά
Σοκ στη Ζάκυνθο από το σκηνικό θανάτου που εκτυλίχθηκε στο Λαγανά...

Μία νύχτα διασκέδασης για πέντε φίλους στο Λαγανά Ζακύνθου έμελλε να εξελιχθεί σε θρίλερ.

Η ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ, τα προκλητικά φλερτ, οι πλάκες με τα λέιζερ και η συμπλοκή μιας παρέας νεαρών Άγγλων τουριστών με δύο ντόπιους οδηγούς ταξί κατέληξε σε φονικό με θύμα, έναν άτυχο 19χρονο. Ένας θερμόαιμος Ζακυνθινός, μόλις 21 ετών, πήρε το νόμο στα χέρια του. Κάρφωσε ένα μαχαίρι -που έκρυβε στο ταξί του- στην καρδιά του Βρετανού και τον σκότωσε.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, έξω από ένα κατάστημα ταχυφαγητού. Οι πέντε φίλοι ενοχλούσαν με λέιζερ τους δύο οδηγούς ταξί, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του δράστη. To περιστατικό αυτό έγινε αφορμή να πιαστούν στα χέρια οι δυο παρέες. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο ένας οδηγός ταξί άρπαξε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο, μετατρέποντας το σκηνικό σε… σκηνικό θανάτου! Έξαλλος κατευθύνθηκε προς την παρέα και κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του 19χρονου Βρετανού.

Ο Ρόμπερτ Τζέιν Σεβάζ έπεσε αιμόφυρτος στον δρόμο, μπροστά στα μάτια των φίλων του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και οι ίδιοι από το φονικό όπλο που στοίχισε τη ζωή του φίλους τους.

Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή ο δράστης μαζί με τον φίλο του, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε "παγώσει" από το θέαμα, τράπηκαν σε φυγή και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τρεις ώρες αργότερα κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν τις χειροπέδες, ενώ δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και βρήκαν το φονικό όπλο.

Ήδη τα Βρετανικά ΜΜΕ στέλνουν ανταποκριτές, ενώ στη Ζάκυνθο θα μεταβεί και ο Άγγλος πρεσβευτής.

Οι δύο δράστες κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν για απολογία στον Εισαγγελέα, ενώ οι τέσσερις Βρετανοί, φίλοι του αδικοχαμένου νεαρού νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά και την πλάτη.

Sex, drugs and free drinks

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το άγριο έγκλημα στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της περιοχής του Λαγανά γίνονται μάρτυρες αιματηρών σκηνικών, καθώς τουρίστες που έχουν πιει πολύ «διανυχτερεύουν» στο δρόμο κάνοντας όργια στο θέρετρο της ακολασίας!

Ένα «ταξίδι» στις βρετανικές ιστοσελίδες αρκεί για να δει κανείς για ποιο λόγο οι ξένοι τουρίστες «διψούν» για διακοπές στον Λαγανά!

Από στόμα σε στόμα ή καλύτερα, από blog σε blog οι Βρετανοί αναφέρουν πως πρόκειται για ένα μέρος που έχει κανείς τη δυνατότητα να πιει φθηνά και άφθονα και να απολαύσει σεξ ακόμα και σε δημόσιους χώρους.

«Γίνονται προσπάθειες να ΄΄καθαρίσει΄΄ η περιοχή»

Σε επικοινωνία του Newsbomb.gr με τον Διευθυντή σύνταξη της εφημερίδας «Ημέρα τση Ζάκυνθος», κ. Βασίλη Μούτσιο ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες να "καθαρίσει" η περιοχή. «Οι ενέργειες αυτές γίνονται σε συνεργασία των αστυνομικών αρχών από κοινού με τον σύλλογο ιδιοκτητών μπαρ και εστιατορίων», αναφέρει ο δημοσιογράφος και καταλήγει «παλαιότερα υπήρχαν αντιδράσεις από τη πλευρά των ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών, αλλά τώρα και εκείνοι κρίνουν πως πρέπει να αλλάξει το μοντέλο διασκέδασης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την αστυνομική διεύθυνση Λαγανά ωστόσο ουδείς αξιωματικός θέλησε να κάνει δήλωση για το συμβάν.

Στα δύο ηχητικά αποσπάσματα που ακολουθούν, ακούστε τι είπε o φερόμενος ως συνεργός του δράστη, καθώς και τι δήλωσε ο πατέρας του κατηγορουμένου για την δολοφονία κ. Μόρφης οι οποίοι μίλησαν στο Choicetv.gr.