ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο Ηράκλειο: Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Χαμός στο Ηράκλειο: Εξαγριωμένοι αγρότες προπηλάκισαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Αντιμέτωπος με την σφοδρή αντίδραση των αγροτών ήρθε χθες ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, κατά την έξοδο του από το κτίριο της ΚΡΗΤΗ TV όπου και είχε φιλοξενηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Αφορμή για την ένταση που προκλήθηκε στάθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο δελτίο του σταθμού, λέγοντας πως θα υπερψηφίσει τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, εάν η κυβέρνηση κάνει πρώτα διορθωτικές κινήσεις.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των αγροτών που συνόδευαν τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ Γιώργο Τζωρτζάκη που βρισκόταν και αυτός στο στούντιο του σταθμού.

Σε ελάχιστο χρόνο, στο σημείο βρέθηκαν κι άλλοι εξαγριωμένοι αγρότες οι οποίοι εξέφραζαν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στις δηλώσεις του βουλευτή αλλά και στους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν του αγρότες.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης δέχθηκε έντονη φραστική επίθεση και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να αποφευχθεί κλιμάκωση της έντασης.

Σχετικές ειδήσεις