ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Ανθρώπινο λάθος ή μηχανικό πρόβλημα;

Παντελής Παντελίδης: Ανθρώπινο λάθος ή μηχανικό πρόβλημα;

Ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ – Πού στρέφονται οι έρευνες της τροχαίας

Σαράντα μέρες μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αναζητούνται ακόμα τα αίτια που οδήγησαν στην μοιραία σύγκρουση το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου στη γέφυρα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ (1,5 gr/l) όταν το όριο είναι 0,5 gr/l.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο άψυχο σώμα του Παντελή Παντελίδη, ο τραγουδιστής δεν είχε καταναλώσει καμία άλλη χημική ουσία πέραν του αλκοόλ (φάρμακα, ναρκωτικά κλπ).

Παράλληλα, η έκθεση της Πυροσβεστικής που βρέθηκε στο σημείο για να απεγκλωβίσει τον τραγουδιστή και τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, την 21χρονη Φρόσω Κυριακού και την Μυρσίνη Αρναούτη, ξεκαθαρίζει πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής, απορρίπτοντας τα όσα περί του αντιθέτου έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονο Φρόσω Κυριακού και στο πίσω κάθισμα η άτυχη Μυρσίνη Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και στα άκρα.

Όλα τα στοιχεία ως τώρα δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, καθώς το τζιπ του Παντελή Παντελίδη όσο εξετάστηκε δεν φάνηκε να έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα, ενώ διέθετε και καινούργια λάστιχα.

Μόνο η εξέταση του «εγκεφάλου» ίσως δείξει κάποια αστοχία. Ωστόσο τα αποτελέσματα απ' την έρευνα αυτή θα χρειαστούν ακόμη περίπου έναν μήνα. Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του Παντελίδη, κάτι το οποίο θα αποσαφηνιστεί από τα ευρήματα στον εγκέφαλο του μοιραίου τζιπ.

Σχετικές ειδήσεις