ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: 42χρονος ασελγούσε εις βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών

Σοκ στον Άγιο Παντελεήμονα: 42χρονος ασελγούσε εις βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών

Οργή και όχι μόνο, στο άκουσμα της είδησης πώς ο 42χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες επιθυμίες του σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, πρόκειται για έναν 42χρονο, υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος τριών ανηλίκων κοριτσιών αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 7 και 9 χρονών σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Το βράδυ της Πέμπτης (16/6), περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον 42χρονο άνδρα να στέκεται δίπλα σε μία μοτοσυκλέτα έξω από την πολυκατοικία και δίπλα του να βρίσκονται τα τρία ανήλικα κορίτσια.

Κατά την προσπάθεια για αστυνομικό έλεγχο, ο 42χρονος ετράπη σε φυγή, με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν έπειτα από καταδίωξη, να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 42χρονος λίγο πριν τον εντοπισμό του, είχε υποσχεθεί στα τρία ανήλικα κορίτσια να τα πάει βόλτα και έπειτα τα οδήγησε στην πιλοτή της πολυκατοικίας, όπου εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άντρας προ εβδομάδος, οδήγησε τις ανήλικες δύο φορές στην οικία του, δελεάζοντας τα κορίτσια με φρούτα, όπου και προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Σχετικές ειδήσεις