ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα - Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα - Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα με πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη - Τον βρήκαν οι γείτονές του μέσα στο διαμέρισμά του - Έφερε μαχαιριά στην πλάτη

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα με θύμα έναν 75χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε, σε προχωρημένη σήψη, το απόγευμα της Τετάρτης (05/04), μέσα στο διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Οι γείτονες του άτυχου 75χρονου ήταν αυτοί που βρήκαν τη σορό του και κάλεσαν την Αστυνομία.

unnamed 3

Το θύμα ήταν σε ύπτια θέση και έφερε μαχαιριά στην πλάτη. Η Αστυνομία δεν εντόπισε ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα.

Ο άτυχος άνδρας πιθανότητα γνώριζε τον δράστη και άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στον δολοφόνο του, ωστόσο προς το παρόν όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων του άτυχου άνδρα, οι οποίοι λένε πως είχαν να δουν τον 75χρονο περίπου 10 μέρες. Το θύμα, σύμφωνα με τον ενοικιαστή του διπλανού διαμερίσματος, έβγαινε καθημερινά από το σπίτι του και έκλεινε τα ρολά των παραθύρων στις 5:15 και τα άνοιγε ξανά στις 6 παρά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι φίλοι του αλλά και ο ανιψιός του τον έψαχναν μέρες καλώντας τον στο κινητό χωρίς όμως να παίρνουν κάποια απάντηση.

Σχετικές ειδήσεις