ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Χανιά: Ο ναυαγοσώστης έσωσε την εγγονή αλλά δεν πρόλαβε την γιαγιά!

Τραγωδία στα Χανιά: Ο ναυαγοσώστης έσωσε την εγγονή αλλά δεν πρόλαβε την γιαγιά!

Με τραγικό τρόπο τελείωσαν οι διακοπές στην Κρήτη, για μια οικογένεια από την Πολωνία.

Το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, υπήρχε κυματισμός και έτσι ο ναυαγοσώστης είχε υψώσει κόκκινη σημαία.

Στην θάλασσα κολυμπούσε μια 60χρονη Πολωνή μαζί με την περίπου 10 ετών εγγονή της. Αρχικά και οι δύο ήταν στα ρηχά, αλλά όταν κάποια στιγμή το κορίτσι επιχείρησε να πάει πιο βαθιά, ο ναυαγοσώστης έσπευσε να την βγάλει έξω για να μην κινδυνέψει.

Εκείνη την ώρα και ενώ μετέφερε το κορίτσι στην παραλία, είδε την 60χρονη να έχει πέσει ανάσκελα στο νερό χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Άμεσα της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ από διπλανό πύργο έσπευσε και άλλος ναυαγοσώστης, αλλά παρά τις εναγώνιες προσπάθειες και των δύο η άτυχη γυναίκα δεν επανήλθε.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ναυαγοσώστης, στην προσπάθεια να επαναφέρουν την 60χρονη, διαπιστώθηκε πως λίγο πριν είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα φαγητού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την σορό της γυναίκας στο Νοσοκομείο, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου της, ενώ στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και λιμενικοί, καθώς και συγγενείς.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις