ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου Σχοινιάς: Έτσι έπεσε το ελικόπτερο στον υγρότοπο

Πτώση ελικοπτέρου Σχοινιάς: Έτσι έπεσε το ελικόπτερο στον υγρότοπο

Τραγωδία στο Μαραθώνα: Πτώση ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε αεροψεκασμούς - Σύμφωνα με πληροφορίες 2 εκ των τριών επιβαινόντων ανασύρθηκαν νεκροί - Ο τρίτος κατάφερε να βγει μόνος του από το ελικόπτερο - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει ακουμπήσει το ελικόπτερο σε καλώδια της ΔΕΗ

Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας με τρία άτομα πλήρωμα, κατέπεσε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Παρασκευής (23/06), σε υγρότοπο στον Σχοινιά (ή Σχινιά), στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δύο από τους χειριστές του ελικοπτέρου είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος από κατοίκους της περιοχής. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, επιχειρούν σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Ο τραυματισμένος χειριστής δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε.

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο πραγματοποιούσε ψεκασμούς για λογαριασμό της Περιφέρειας προκειμένου να καταπολεμηθεί ο πληθυσμός των κουνουπιών που υπάρχουν στην περιοχή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 9:48 το πρωί. Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού.

pyroi

Περισσότερα σε λίγο - Συνεχής ενημέρωση από το Newsbomb.gr