ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Καταπονημένος και εξαντλημένος ψυχολογικά ο επιχειρηματίας

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Καταπονημένος και εξαντλημένος ψυχολογικά ο επιχειρηματίας

Για πέντε μήνες ο κρητικός επιχειρηματίας βρίσκετε απομονωμένος και υπό άγνωστες συνθήκες από το συγγενικό του περιβάλλον. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε διάρκεια απαγωγή στην Ελλάδα, με την οικογένεια του επιχειρηματία να ζει καθημερινά δραματικές ώρες.

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙAΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - Η ΕΛ.ΑΣ. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΗΣΦΎΓΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Από την μεριά της η ΕΛ.ΑΣ πιστεύει με τα όσα στοιχεία έχει στην διάθεση της ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται επί κρητικού εδάφους και βρίσκεται στη ζωή παρά το γεγονός ότι είναι φοβερά καταπονημένος και εξαντλημένος ψυχολογικά

Η μέχρι στιγμής στάση των απαγωγέων παραμένει σταθερή και όπως δηλώνουν ειδικοί είναι πολύ σκληρή αλαζονική και εμμένουν στις οικονομικές απαιτήσεις τους. Σε κάθε επικοινωνία που έχουν με την οικογένεια «σφυροκοπούν» ψυχολογικά με φοβερά «σκαμπανεβάσματα» και ύφος, παντελώς απαξιωτικό και προσβλητικό.

Οι απαγωγείς, πέντε μήνες μετά την 30η Μαρτίου, εξακολουθούν να πιστεύουν ακράδαντα ότι έχουν το πάνω χέρι στις συνομιλίες, απειλούν, βρίζουν και απαιτούν. Σε αυτό το κομμάτι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ουσιαστική εμπλοκή.

Το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης χειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια, η οποία έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος των λύτρων που ζητούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Σχετικές ειδήσεις