ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε γιατί γκρέμισαν το Kitchen Bar του Στηβ Κακέτση στον Άλιμο (pics)

Δείτε γιατί γκρέμισαν το Kitchen Bar του Στηβ Κακέτση στον Άλιμο (pics)

«Είμαι με υπνωτικά χάπια για να κοιμηθώ», δηλώνει ο επιχειρηματίας.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, βλέποντας το Kitchen Bar, το εστιατόριο που κάποτε ήταν από τα καλύτερα στην παραλιακή ζώνη να μην θυμίζει τίποτα από το ένδοξο παρελθόν του.

kitchen1

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το notia.gr, όλα έχουν ξηλωθεί μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

kitchen2
kitchen3

kitchen4

«Τον χώρο όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μου -στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα- μου τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής, για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου. Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Παράλληλα τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται αυτή η κυβέρνηση-, αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα ποτέ απάντηση. Έτσι, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που μου έκαναν και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω τον χώρο», δήλωσε ο Στηβ Κακέτσης στην εφημερίδα «Espresso».

«Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο;» αναρωτιέται με σπασμένη φωνή ο επιχειρηματίας κέντρων διασκέδασης, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σχετικές ειδήσεις