ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο

Θρήνος στο Ρέθυμνο για την ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11)- Σήμερα η «τελευταία πράξη» του δράματος για τα δύο αδέρφια

Στην τελευταία τους κατοικία αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τα δύο αδέρφια από τα Μισίρια Ρεθύμνου, που βρήκαν τραγικό θάνατο την Δευτέρα (20/11), ο ένας σφαγμένος από τα χέρια του αδερφού του και ο τελευταίος δίνοντας μόνος του τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας ποντικοφάρμακο μαζί με ό,τι άλλο υγρό βρήκε στην αποθήκη.

Ο ιατροδικαστής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί 21χρονου και του 27χρονου θα προχωρήσει σε νεκροψία νεκροτομή και στη συνέχεια οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία.

Διαβάστε εδώ την ανατριχιαστική μαρτυρία φίλου του άτυχου 21χρονου

Δείτε τις δηλώσεις από τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Ανείπωτος πόνος και για την οικογένεια

Τραγικές φιγούρες του ασύλληπτου δράματος που εκτυλίχθηκε στα Μισίρια οι χαροκαμένοι γονείς των δύο αδερφών, οι οποίοι και καλούνται να αποχαιρετήσουν μια για πάντα τα παιδιά τους.

Ωστόσο το δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει και το τρίτο παιδί της οικογένειας, η αδερφή τους, η οποία χθες το μεσημέρι έχασε μέσα σε λιγότερο από μία ώρα -και με αυτόν τον τραγικό τρόπο- και τους δύο της αδερφούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι σχέσεις των δύο αδερφών δεν ήταν καλές. Ο 27χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τσακωνόταν συχνά με το μικρότερο αδερφό του. Ειδικότερα, ο μεγαλύτερος αδερφός φέρεται να τα «είχε βάλει» με τον 21χρονο, καθώς ο τελευταίος φέρεται να συζητούσε με τον πατέρα τους τη διαδικασία εγκλεισμού του 27χρονου σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Εξάλλου, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο 27χρονος διέμενε πλέον μαζί με τους γονείς και τον αδερφό του, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αρνιόταν να λάβει τη θεραπευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται να πυροδοτούνταν συχνά σοβαρά περιστατικά έντασης μεταξύ των δύο αδερφών.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της τραγωδίας

Σχετικές ειδήσεις