ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Στο εδώλιο επίδοξος βιαστής ανήλικης

Ρόδος: Στο εδώλιο επίδοξος βιαστής ανήλικης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει στις 4 Δεκεμβρίου, ένας 26χρονος κάτοικος Ρόδου κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού ανήλικης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2012, όταν το θύμα ήταν 17 ετών και ο κατηγορούμενος 26. Τότε η κοπέλα είχε καταγγείλει ότι ενώ βάδιζε μαζί με μια φίλη της στην Τάφρο, στη Μεσαιωνική Πόλη, ένα άγνωστο σ’ αυτήν πρόσωπο με μαλλιά ράστα την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και ακούμπησε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθια της.

Η 17χρονη κατέθεσε ότι του κατάφερε ένα χτύπημα και ετράπη με τη φίλη της σε φυγή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν -χάρη στην περιγραφή της κοπέλας- και προσήγαγαν έναν 26χρονο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την 17χρονη ως ο δράστης της επίθεσης.

Εξεταζόμενος δήλωσε ότι τελούσε υπό την επήρεια κάνναβης, ότι είναι χρήστης και ότι αντιμετωπίζει οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα και ενήργησε χωρίς να έχει επίγνωση των πράξεών του. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του την 1η και τη 15η ημέρα κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης επικοινωνίας και συναναστροφής με τη 17χρονη.

Απολογούμενος, αφού επεσήμανε ότι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης υποστήριξε ότι την επίμαχη ημέρα βρισκόταν σε Ιερό Ναό εντός της Μεσαιωνικής Πόλης και βοηθούσε να μεταφέρουν κάποιες εικόνες. Στον Ιερό Ναό παρουσιάστηκε, όπως είπε, ένα άτομο με το οποίο δεν έχει καλές σχέσεις και με το ποδήλατό του μετέβη στην Τάφρο για να κάνει χρήση χασίς. Μετά τη χρήση βρισκόταν σε μια κατάσταση που ήταν «θολωμένος» και θυμάται ότι πέρασαν από το σημείο που καθόταν δύο κοπέλες. Θυμάται ότι μίλησε σε μια εξ αυτών και τίποτε άλλο. Ζήτησε συγγνώμη και κατέθεσε ότι είναι άνεργος, ότι ζει με τους γονείς του, ότι η μητέρα του είναι ανάπηρη και τη συντηρεί αυτός και ότι κάνει χρήση χασίς επί 9 χρόνια.

Πηγή: dimokratiki.gr


Σχετικές ειδήσεις