ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας
Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας...

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και της κακοκαιρίας που δυσχεραίνει την κίνηση των οχημάτων.

Στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό, προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς το φανάρι χάλασε και οι οδηγοί προσπαθούσαν μέσα στη βροχή να συννενοηθούν μεταξύ τους πως θα κινηθούν.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Λ. Αθηνών από Δαφνί έως διυλιστήρια, στην έξοδο της Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της Λένορμαν και στην είσοδο από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στη άνοδο και την κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στην Πειραιώς καθώς και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πυκνή ροή και στη Βασ. Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον, καθώς και στην άνοδο της Λ. Συγγρού.

Έντονη χαλαζόπτωση ξέσπασε στον Πειραιά λίγο πριν τις 09:00 το πρωί. Δείτε το βίντεο.

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από καταστήματα και διαμερίσματα στον Πειραιά, το Μοσχάτο και το Πέραμα, ενώ ο δυνατός άνεμος έριξε δέντρο στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής.